Bilbränderna sprider sig i Örebro

DVM fick i dagarna uppmärksamhet i den ärofyllda massmedian, när Nerikes Allehanda publicerade skärmdumpar från den gamla bloggens hemsida och skrev att “Här hyllas bilbränderna.” Det måste ju sägas att om det är något som hyllas alldeles för lite så är det ju bilbränder och andra attentat som stressar den rådande verkligheten mot sin undergång.

Polisen medger att de sitter och läser “dessa sidor” de med, vilket vi tycker är jätteroligt. Vad kan vara mer demoraliserande än att se sin eget fall växa fram rakt framför näsan på en?

Hur som helst, så har vi fått in ytterligare rapporter om bränder:

Under helgen så attackerades ett 40tal bilar (på en natt!) med färg och krossade rutor och backspeglar. Misstänkt blev ett 21årigt fyllo som var ute och svirade med dåligt ölsinne. Efterhand släpptes misstankarna om de 40 bilarna mot honom och han blev bara misstänkt för mindre förseelser.

 

Vi rapporterade om bilbranden som visas på bilden tidigare i Juni men dessa bilder fanns inte att tillgå vid det tillfället. Branden ägde rum den 15 juni i Örebro.

 

Sent omsider fick vi även in en rapport om bilbränder i Varberga och Sörby, Örebro, den 8 juni.

 

Slutligen kom det in en rapport om den 18 juni, då ännu en bil satts i brand. NA.se rapporterar enligt följande:

“En bil av märket Toyota Yaris som stod parkerad på Södermalmsallén i Örebro började under natten mot måndagen att brinna.

Klockan var strax efter två när räddningstjänsten larmades till platsen. Enligt polisen så ligger troligtvis ett tekniskt fel bakom branden.”

DVM rapporterar från anonym källa:

“Enligt NA brann en bil igår på grund av ‘tekniskt fel’, (enligt snuten). Vi kan avslöja att det enda ‘TEKNISKA FELET’ var att bilen någonsin tillverkats. Vi brände den för att omsätta Jordens tårar i direkt handling. Den och alla andra bilar bidrar till massmordet på planetens många invånare, inte bara genom global uppvärmning. All energi måste tas någonstans ifrån- all metall och andra “råvaror” likaså. Detta sker genom att mark systematiskt skövlas och Liv tas. Tänk själv och var kritisk – Är den ‘gröna’ energin och kapitalismen en bluff? Varför? Tänk själv och informera dig- vi har alla blivit lurade nog! Till sist vill vi passa på att tacka vår *älskade* örebropolis för sin sedvanliga inkompetens. Forstätt så! Och till alla andra- fortsätt inspireras att kämpa: det är tackvare er alla som fler mördarbilar än någonsin har sprängts och brännts och saboterats under 2012 i Örebrotrakten! Det finns INGA “miljöbilar” -Och det finns bara EN JORD!”

 

Låt bränderna sprida sig!


2 Responses to “Bilbränderna sprider sig i Örebro”

 • Mattias Frödén

  Hej,
  Jag skulle vilja intervjua de som ligger bakom bilbränderna i Örebro. Kan ni förmedla en sådan kontakt? Jag garanterar både er och de som jag eventuellt får intervjua fullständig anonymitet. Det är förbjudet för en journalist att röja sina källor. Den som gör det döms till höga böter och förlorar med stor sannolikhet jobbet. Syftet med intervjun? Att få reda på varför det är en bra idé att bränna bilar. Självklart kommer jag även att ställa kritiska frågor.

  Vänliga hälsningar
  Mattias Frödén, journalist på NA i Örebro.
  Tel 019-15 50 20.
  E-post: mattias.froden@na.se

 • Bilhatet i Örebro (mfl platser?) « Stigen

  […] fordonsbränderna”. Dom hemsidor som åsyftas men som ”maskerats något” är Det vilda motståndet och den här sajten som rapporterar om aktioner som utförs enligt Animal Liberation Fronts […]