Om DVM

 

Det Vilda Motståndet är ett verktyg som används för att sprida revolt och uppror, självorganisering och den medföljande befrielsen. Upproret är inte definierbart på samma sätt som för de ideologibaserade teorierna – det uppror vi pratar om är inte mot EN stat, ETT samhällskick/skikt, ETT ekonomiskt system eller EN enda definierbar fiende. Upproret riktar sig mot det existerande. mot civilisationen, och fienden definieras utifrån den enkla frågeställningen: Förtrycker en part, entitet, individ, grupp eller idé andra levande varelser? Om ja, då är den en fiende och bör betraktas som det ur alla aspekter.

Det kan låta brutalt och tanklöst men vi är inga tanklösa ligister. Visst kan vi tycka det är kul att sätta eld på saker och skapa kaos i villaförorter och fina kvarter men framförallt så för vi diskussion kring varför vi gör som vi gör, vart det kan komma att leda och vart vi vill att det ska leda.

Vi vill inte leva i en betongdjungel, inte heller i Täby, Limhamn eller Majorna, vi vill inte leva tillsammans med andra människor vars dagliga livsuppgift är att förstöra medvarelsers psyken, känslor, kroppar och hela existenser – vi vill leva med andra människor i hållbara och ömsesidiga relationer. Utan hierarkier, utan förtryck av någon levande varelse – respekt är att vandra på jorden med båda fötterna och se världen för vad den är, en fantastisk plats som håller på att förstöras av individer som saknar relation till sig själva och sin omgivning. Individer som inte bryr sig om något annat än att upprätthålla en norm för sig själv eller andra.

Detta är Det Vilda Motståndet och vi strävar efter en värld utan förtryck där det vilda – vi! – får växa fritt och utvecklas tillsammans med andra ohämmat och utan auktoriteter.

Bloggen låg tidigare här, så titta gärna in för att se tre år av motståndsrapporter.